Evenemang

Från idé till succé - Andreas Carlsson

1
torsdag, 01 februari 2018
18:30 — 20:00
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby

Från idé till succé är en personlig och motiverande föreläsning för dig som vill förverkliga dina drömmar och göra dina idéer till en lönsam affär. Andreas Carlsson har alltid gått sin egen väg och i sin föreläsning suddar han ut gränserna mellan musik, reklam och entreprenörskap. Han pratar om handlingskraftighet, personlig utveckling, nätverkande, mod, driv och talang, kryddat med sina egna fantastiska livshistorier och hur han hamnat där han är idag. Men också om att man måste tänka utanför ramarna och våga misslyckas om man vill lyckas!

Man går från Andreas föreläsningar med en wow-känsla och att allt är möjligt. Det är Andreas eget motto i livet och han är övertygad om, att kunde en enkel grabb från Tingsryd i Småland bli framgångsrik, så kan vem som helst bli det. Det märks att Andreas brinner för att inspirera andra människor till framgång och med sina egna lärorika livserfarenheter som grund kan Andreas generöst dela med sig av energi, idéer och verktyg som kan omforma organisationer och skapa förutsättningar för verklig framgång.

Andreas Carlsson är den framgångsrika entreprenören, managern, föreläsaren, låtskrivaren och författaren som är mest känd för sin jurymedverkan i TV-programmen Idol och X-factor. Andreas har skrivit låtar åt artister som Katy Perry, Britney Spears, Ricky Martin, Backstreet Boys, Westlife, Celine Dion och Bon Jovi för att nämna några. Han tillhör den exklusiva skara vars låtar sålts i fler än 150 miljoner exemplar. Han har skrivit flera böcker, varav ”Live to Win – Låtarna som skrev mitt liv” har sålts i 100.000 exemplar. Den senaste boken, ”Från idé till succé” vänder sig främst till unga människor som vill förverkliga sina drömmar på ett lönsamt sätt.

Anmälan innan 11.1: 20 € efter 11.1: 25 €. Personer under 18 år, inträde 10 €. Kontant betalning. Föreläsningen startar kl. 18.30, men vi bjuder på kaffe / te med tilltugg från kl. 17.30.


Anmälan

Evenemanget har skapats den 30.11.2017 00:00, skrivet av