Evenemang

Yoga med Josefine Bengtsson

18
lördag, 18 november 2017
09:30 — 16:00
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby

Yoga kan ibland upplevas väldigt fysiskt utmanande vilket kan vara härligt men också leda till prestationsångest. Låt oss släppa prestation, perfektion och det där med att nå ett framtida mål för att istället ta en dag och helt landa i vår kropp - känna hur den känns på insidan.

Alla är olika men alla kan yoga och meditera. Det finns oändligt många olika tekniker som alla ger samma härliga effekter – vi kommer ner i kroppen, känner harmoni i sinnet och får en lite djupare förståelse om oss själva. För att hitta rätt krävs dock djärvhet, praktik och tålamod. Det här är inte något vi kan läsa oss till, se någon annan utföra eller förstå med vårt intellekt - vi måste istället pröva oss fram och känna det i vår egen kropp.

När Josefine Bengtsson fann yogan och meditationen tog hennes liv en helomvändning. Från att leva med prestationsångest och stress, till att idag ha hittat en helt ny harmoni och närvaro. Hon har studerat ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm och arbetat som strategikonsult. Under dessa år började hon uppleva yogans magiska effekt mot stress, press och prestationsångest. Idag brinner hon för att på ett lekfullt och väst-anpassat sätt sprida dessa uråldriga österländska-tekniker till sin omgivning. Numera gör hon det genom att resa världen runt och skapa yogaretreats med sitt reseföretag Yogiakademin.

Under denna härliga dag kommer vi på ett lekfullt sätt mixa och matcha traditionell yoga med andra spännande tekniker. Dagen passar både dig som är nybörjare och dig som praktiserat yoga under en längre tid.

Dagen med Josefine består av olika yogapass och avslutas med bokförsäljning och -signering. Vi bjuder på en lätt lunch, kaffe och under hela dagen finns frukter och juice att tillgå.

Dagens program:

09.30-10:30 Registrering
10.30-13.00 Dynamisk Flow Yoga
13.00-14.00 Lätt lunch i tystnad
14.00-15.30 Relax yoga
15.00-16.00 Boksignering och fika

Anmälan innan 18.10: 55€, efter 18.10: 65€. Kontant betalning på plats.
Ta gärna med yogamatta, filt och kudde till dagen.


Anmälan

Evenemanget har skapats den 13.06.2017 00:00, skrivet av