13.03.2020

Päivitetyt ohjeet: Uudenkaarlepyyn kaupunki ja korona/Covid-19

Uudenkaarlepyyn kaupunki ryhtyy tiettyihin toimenpiteisiin pandemian leviämisen rajoittamiseksi ja hillitsemiseksi. Kaupungin ensisijaisena tavoitteena on ylläpitää varhaiskasvatuksen ja opetuksen jatkuvaa toimintaa.

Huoltajia ja oppilaita kannustetaan seuraamaan Wilmaa (koulut). Tietoja annetaan myös kaupungin verkkosivuilla.

PÄÄTÖKSET AJALLE 13.3–29.3

Henkilöstölle

  • Ulkomailta palaavien työntekijöiden tulee heti sopia esimiehen kanssa 14 päivän poissaolosta ja työhön palaamisen ajankohdasta. Tämän päivän päätöksen jälkeen kansainväliselle matkalle lähtevät kaupungin työntekijät ovat poissa työstä 14 päivää ilman palkkaa heti kotiinpaluun jälkeen. On syytä välttää muita kuin välttämättömiä työmatkoja ja lykätä lomamatkoja.

 

Kuntalaisille

  • Ulkomailta palaavien lasten, nuorten ja opiskelijoiden osalta on 14 päivän poissaolo päivähoidosta tai opetuksesta välttämätön välittömästi kotiin paluun jälkeen. Opetussuunnitelman mukainen etäopetus sovitaan koulun rehtorin kanssa.
  • Kaupunki ei järjestä julkisia tapahtumia kyseisenä ajanjaksona. Läsnäolo ja kokousten järjestäminen harkitaan huolellisesti ja niistä luovutaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Kaupungin kuntosalit ja urheilutilat ovat suljettu yleisölle.
  • Uudenkaarlepyyn Arbiksen toimintaa on keskeytetty siten, että kursseja ei järjestetä 14.3–16.3. Kurssin osallistujille ilmoitetaan erikseen.

 

Uusi tilannearvio annetaan maanantaina 16.3.

JATKOTOIMENPITEET
Päivitämme säännöllisesti tietoja verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja intranetissä.

 


Siirry "Ajankohtaista"-sivulle