Vi söker en ekonomidirektör

18.9.2023

 

Nykarleby stad söker ny ekonomidirektör och kanske är det just dig vi letar efter?

En idyllisk småstad med stora visioner. Så vill vi beskriva vårt Nykarleby.

I en stad i förändring behövs drivande, öppensinnade och resultatinriktade personer. Vi tror på ett ledarskap där ansvar och nyskapande står i fokus.


Blir du vår ekonomidirektör kommer du att leda stadens ekonomi- och förvaltningsavdelning, där ekonomi-, personal-, kök- och städ- och förvaltningsavdelningen ingår. Du är en del av stadens ledningsgrupp.

Ekonomidirektören ansvarar för att kommunens ekonomiförvaltning fungerar som helhet. I uppdraget ingår bland annat ansvar för upprättande av budget och bokslut, ekonomisk uppföljning och rapportering och hantering av lån.

Vi söker dig som har en högre högskoleexamen. Erfarenhet av ekonomifunktioner och ledarskap ses som meriter i ansökningsprocessen. Som ekonomidirektör i Nykarleby ska du ha utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska för att klara av ditt arbete på ett smidigt sätt.

Ekonomidirektörens anställning är heltid med en prövotid på sex månader. Jobbet inleds enligt överenskommelse, men gärna så fort som möjligt.

Känner du igen dig? Då kan du höra av dig till vår stadsdirektör Martin Norrgård 044–5560434 och diskutera mera eller ställa frågor. Eller varför inte lämna in din ansökan direkt via länken www.kuntarekry.fi/se/jobbar/ekonimdirektor-554176-1/, senast 8.10.2023.

 

 Gå till "Aktuellt"