Stadsdirektör

Stadsdirektör

29.6.2021

Vi söker en målinriktad modern ledare med brett nätverk när vi nu lediganslår tjänsten som

STADSDIREKTÖR

Tillsammans med vår kunniga och motiverade personal jobbar du för att Nykarleby ska leva upp till vår slogan Småstad som bäst.

Stadsdirektören är vår frontfigur som engagerat marknadsför vår stad. Du har goda kontakter till näringslivet, brett nätverk i samhället och ett brinnande intresse för att föra vår stad vidare och framåt. Stadsdirektören är föredragande i stadsstyrelsen, leder stadens ledningsgrupp och en personal på ca 400 personer, samt representerar staden i olika samarbetsnätverk.

För att lyckas i din roll som stadsdirektör behöver du vara en ledare som med mod och tydlighet går i spetsen för utvecklingen av Nykarleby stad. Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och resultatinriktad, har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt hög social kompetens.

Behörighetsvillkoren för tjänsten är högre högskoleexamen eller annan lämplig utbildning, utmärkta kunskaper i svenska och god förmåga att i tal och skrift använda finska. Vi förväntar oss att du har påvisad arbetserfarenhet, innefattande krävande ledningsuppdrag och personalledning. Du behöver även ha kännedom om offentlig förvaltning och ekonomi.

En ansökan med CV och referenser samt löneanspråk lämnas in elektroniskt senast 9.8.2021 kl. 16.00 på adressen www.kuntarekry.fi

Närmare uppgifter om tjänsten ges av:
stadsdirektör Mats Brandt, mats.brandt@nykarleby.fi
ekonomidirektör Gunilla Lillbacka gunilla.lillbacka@nykarleby.fi
stadsfullmäktiges ordförande Mikael Lindvall, mikael.lindvall@nykarleby.fi
stadsstyrelsens ordförande Maria Palm, maria.palm@nykarleby.fi
eller av stadsstyrelsens viceordförande Steve Nyholm steve.nyholm@nykarleby.fi.

Info per telefon ges 3.8 kl. 9-15, tfn 050 3789686.

Tjänsten tillträds från 1.11.2021 eller enligt överenskommelse. Tjänsten besätts tillsvidare. Den som väljs till tjänsten skall innan tillträdandet lämna in ett godtagbart friskhetsintyg. Vid besättandet av tjänsten tillämpas en prövotid på sex (6) månader. De som kallas till intervju bör vara beredda att delta i lämplighetstest.

Stadsfullmäktige förbehåller sig rätten att välja den man anser mest lämpad för tjänsten.

                                                                              

 

                        Gå till "Aktuellt"