Keikka

Keikkatyö, lyhytaikaistyö nuorille

Nuorisolle:

Uudenkaarlepyyn kaupunki tukee yrityksiä palkatessaan 14-20 vuotiaita nuoria ns. keikkatyöhön, lyhytaikaistyöhön.
Keikkatyöläisille annettavien tehtävien tulee olla lyhytaikaisia ja tilapäisiä, mutta niiden on kestettävä ainakin kaksi tuntia per kerta. Maksimiaika keikkatyölle voi olla enintään kuukausi.

Lähetä mielenkiintohakemus, niin olet mukana lyhytaikaistyöskentelyä haluavien nuorten ”keikkapankissa”. Me yhdistämme nuoren sopivan yrityksen kanssa kun saamme tietää että yrityksellä on tarvetta keikkatyöntekijälle. Yritys ottaa yhteyttä
sinuun antaen lisätietoja.

Uudenkaarlepyyn kaupunki maksaa palkan keikkatyöläiselle sen jälkeen kun yritys on antanut tiedot palkkauksesta. Toivomme sinulle
hyviä työkokemuksia!

Yritykselle:

Uudenkaarlepyyn kaupunki tukee yrityksiä jotka palkkaavat Uudessakaarlepyyssä asuvia nuoria (14-20 v) ns. keikkatyöhön, hoitamalla kaiken itse palkkaukseen liittyvän paperityön, ts. palkanmaksun ja tilitykset, sekä maksamalla vakuutukset ja sosiaalikulut. Työnantaja saa sitten laskun palkkakustannuksista ja kesälomakorvauksesta, mikä on 9%. Kaupunki määrää keikkatyölle tuntipalkan vuosittain.

Keikkatyöntekijöille annettavien työtehtävien tulee olla lyhytaikaisia ja tilapäisiä, mutta niiden on kestettävä ainakin kaksi tuntia per kerta. Maksimiaika keikkatyöläiselle voi olla enintään kuukausi.

Toivomme, että tilaatte keikkatyöläisen vähintään kolme päivää ennen tarvetta. Henkilökuntamme yhdistää sopivan työntekijän yrityksen kanssa. Yritys vastaa sitten aikapäiväkirjan pitämisestä ja siitä, että nuori jättää verokortin. Yritys jättää sitten aikapäiväkirjan ja verokortin Uudenkaarlepyyn kaupungille. Keikkatyöntekijä saa palkan Uudenkaarlepyyn kaupungilta minkä jälkeen yritys saa laskun kaupungilta.

Gunilla Widman hallinto-osastolta on kaupungin yhteyshenkilö, gunilla.widman@nykarleby.fi tai puh. 06 7856 111