Evenemang

Fokus - en föreläsningsshow med Michael Halvarson

1
torsdag, 01 november 2018
18:30 — 20:00
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby

Om vi kombinerar en underhållande och humoristisk föreläsning med hänförande trick, då får vi Michael Halvarsons föreläsningsshow "Fokus". Under kvällen talar Michael om vikten av och konsten att hålla koncentrationen samt fokusera på rätt saker, något som blir allt svårare i en värld där vi ständigt förutsätts vara tillgängliga. Därför är det också extra viktigt att vi lär oss koppla bort bruset och koncentrerar oss på det viktiga i stunden. Föreläsningen varvas med roliga trick där även publiken får vara delaktig.

Michael Halvarson är magikern och komikern som med sitt unika artisteri gjort sig ett allt större namn på de internationella scenerna. Han är även en mycket uppskattad konferencier och programledare. Med över tjugo års erfarenhet inom event- och nöjesbranschen har han lång erfarenhet och stor rutin. Som förste och ende svensk blev Michael 2006 handplockad att göra en huvudroll hos världens främsta internationella show, Cirque du Soleil. Det blev en fantastisk erfarenhet, med flera tusen föreställningar världen över. Vi har även sett Michael i SVT:s lördagsunderhållning "Helt magiskt" och på BBC:s tittarsuccé "The Magicians". Michaels underhållning bygger på mycket publikkontakt och visuella nummer med magi. Och kvällen i Nykarleby är inget undantag! Det här är komisk magi i världsklass!

Anmälan innan 1.10: 20 €, efter 1.10: 25 €. Personer under 18 år, inträde 10 €. Kontant betalning. Föreläsningsshowen startar kl. 18.30, men vi bjuder på kaffe / te med tilltugg från kl. 17.30.


Anmälan

Flera datum för detta inlägg

Evenemanget har skapats den 30.10.2018 00:00, skrivet av