Etsimme talousjohtajaa

18.9.2023

 

Uudenkaarlepyyn kaupunki etsii uutta talousjohtajaa ja ehkä sinä olet etsimämme henkilö?

Idyllinen pikkukaupunki suurilla visioilla. Tällä tavalla haluamme kuvata meidän kaupunkia, Uusikaarlepyy.

Muuttuvassa kaupungissa tarvitaan ajavia, ennakkoluulottomia ja tuloshakuisia ihmisiä. Uskomme johtajuuteen, jossa vastuullisuus ja innovaatio ovat keskiössä.

Mikäli tulet talousjohtajaksemme, johdat kaupungin talous- ja hallintoosastoa, johon kuuluvat talous-, henkilöstö-, keittiö- sekä siivous- ja hallinto-osastot. Olet osa kaupungin johtoryhmää.

Talousjohtaja vastaa kunnan taloushallinnon toimivuudesta kokonaisuutena. Tehtävä sisältää mm. vastuun budjetin ja tilinpäätöksen laatimisesta, taloudellisesta seurannasta sekä raportoinnista ja lainojen käsittelystä.

Etsimme ylemmin korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä. Kokemus taloushallinnon tehtävistä ja johtajuudesta katsotaan eduksi hakuprosessissa. Uudenkaarlepyyn talousjohtajana sinulla tulee olla erinomainen ruotsin kielen taito ja hyvä suomen kielen taito selviytyäksesi työstäsi sujuvasti.

Talousjohtajan työsuhde on kokopäiväinen, kuuden kuukauden koeajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pian.

Tunnistatko itsesi? Sitten voit ottaa yhteyttä kaupunginjohtajaamme Martin Norrgårdiin 044-5560434 ja keskustella lisää tai esittää kysymyksiä. Tai mikset lähetä hakemuksesi suoraan linkin www.kuntarekry.fi/se/jobbar/ekonimdirektor-554176-1/ kautta, viimeistään 8.10.2023.Siirry "Ajankohtaista"-sivulle