Pohjanmaan hyvinvointialueen vastuuhenkilöt ja yhteystiedot 1.1.2022 alkaen

28.12.2021

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä aloittaa toimintansa 1.1.2022. Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa
uudenkaarlepylaisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista 1.1.2022 alkaen. Löydät ajankohtaiset tiedon palveluista osoitteesta
www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Kuntayhtymä vastaa Pohjanmaan kuntien perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon ja erikoissairaanhoidon palveluista pl. Korsnäsin kunnan sosiaalihuolto sekä Kruunupyyn kunnan palvelut.
Kuntayhtymään kuuluvat seuraavat kunnat: Kristiinankaupunki, Kaskinen, Närpiö, Maalahti, Korsnäs, Mustasaari, Laihia, Vaasa, Vöyri, Uusikaarlepyy, Pedersöre, Pietarsaari, Luoto.

Hoidon tarpeen arviointi, neuvonta ja terveydenhuollon ajanvaraus keskitetään Asiakaspalvelukeskukseen (06 218 9000, toiminnassa 1.1.2022 alkaen). Alkuvaiheessa puhelu yhdistyy edelleen oman kunnan alueella sijaitsevalle terveysasemalle, kunnes yhtenäinen toimintamalli on luotu koko alueelle. Puhelinpalveluissa saattaa olla aluksi ruuhkaa ja takaisin soittoa voi joutua odottaa normaalia pidempään.

Puhelinvaihde (06 218 1111, toiminnassa 1.1.2022 alkaen) auttaa esimerkiksi silloin, kun tarvittavaa yhteystietoa ei löydy muualta.

Aiempiin kuntien ja kuntayhtymien yhteystietoihin sekä henkilöiden vastuualueisiin tulee muutoksia 1.1.2022 alkaen. Pohjanmaan hyvinvointialueen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ovph.fi.

Ole yhteydessä hyvinvointialueen kirjaamoon, mikäli et löydä etsimäsi yhteystietoja alla olevasta liitetiedostosta/listasta.


Hyvinvointialueen vastuuhenkilöiden puhelinnumerot löydät täältä.

 

Hyvinvointialueen kotisivut: www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Kirjaamo: kirjaamo@ovph.fi 

 Siirry "Ajankohtaista"-sivulle