Kaupunginjohtaja

Kaupunginjohtaja

29.6.2021

Etsimme tavoitteellista ja nykyaikaista verkostoitunutta johtajaa, kun julistamme avoimeksi

KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN

Yhdessä osaavan ja motivoituneen henkilökuntamme kanssa työskentelet sen eteen, että Uusikaarlepyy on sloganinsa Pikkukaupunki parhaimmillaan mukainen.

Kaupunginjohtaja on keulahahmomme, joka sitoutuneesti markkinoi kaupunkiamme. Sinulla on hyvät kontaktit elinkeinoelämään, laaja yhteiskunnallinen verkosto ja palava kiinnostus viedä kaupunkiamme eteenpäin. Kaupunginjohtaja on kaupunginhallituksen esittelijä, johtaa kaupungin johtoryhmää ja noin 400 hengen henkilökuntaa sekä edustaa kaupunkia eri yhteistyöverkostoissa.

Kaupunginjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet johtaja, joka on rohkeasti ja selkeästi Uudenkaarlepyyn kaupungin kehityksen kärjessä. Etsimme henkilöä, joka on kehitysorientoitunut ja tuloshakuinen, jolla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot sekä hyvät sosiaaliset taidot.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus, erinomainen ruotsin kielen taito ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Odotamme, että sinulla on todistettua työkokemusta, johon sisältyy vaativia johtotehtäviä ja henkilöstöjohtamista. Sinulla on oltava myös julkisen hallinnon ja talouden tuntemusta.

Hakemus sekä ansioluettelo, suositukset ja palkkatoive on jätettävä sähköisesti viimeistään 9.8.2021 klo 16.00 osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja virasta antavat:

kaupunginjohtaja Mats Brandt, mats.brandt@nykarleby.fi
talousjohtaja Gunilla Lillbacka gunilla.lillbacka@nykarleby.fi
kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikael Lindvall, mikael.lindvall@nykarleby.fi
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Maria Palm, maria.palm@nykarleby.fi
tai kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Steve Nyholm, steve.nyholm@nykarleby.fi 

Tietoja annetaan puhelimitse 3.8. klo 9–15, puh 050 3789686.

Virka täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus ennen virkaan astumista. Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavien tulee olla valmiita osallistumaan soveltuvuustestiin.

Kaupunginvaltuusto pidättää oikeuden valita virkaan soveltuvimmaksi katsomansa henkilön.

 Siirry "Ajankohtaista"-sivulle