Tapahtumat

Luento: Entreprenörskap - Från dröm till verklighet

12
torstaina, 12 maaliskuuta 2020
18:30 — 20:00

Aldrig någonsin i världshistorien har tröskeln att förverkliga sin dröm varit lägre. Men var börjar man? Hur får man andra att dela sin passion? Hur skapar man uppmärksamhet och bygger förtroende så att man tillslut börjar sälja sina produkter och tjänster? Jerry Engström, före detta global marknadschef på Fjällräven, som numera skapar sin passion FriluftsByn i Höga Kusten, delar med sig av sina bästa tips på hur just du går från dröm till verklighet. Under 90 minuter får du ta del av Jerrys bästa tips.

Jerry Engström är marknadschefen, turismentreprenören och inspiratören med erfarenhet och dokumenterad framgång inom multinationella, mellanstora och små företag. På meritlistan hittar vi bland utmärkelser som Sveriges Bästa Marknadschef, nomineringar till Stora Turismpriset och Årets Platsmarknadsförare samt priser som Årets Landsbyggare och Årets Nyföretagare. Jerry är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och workshopledare inom varumärkesbyggande, turism och destinationsutveckling samt entreprenörskap. Det som skiljer Jerry från många andra föredragshållare är att han med energi, passion och humor inte bara kan beskriva de bakomliggande faktorerna till utveckling – han har även genomfört dem själv.

Välkommen på en kväll fylld med inspiration och konkreta tips! Föreläsningen passar dig som bara är nyfiken att komma och lyssna, dig som har tankar på att starta eget eller dig som redan driver en verksamhet som du önskar ta till nästa nivå.

Föreläsningen startar kl. 18.30 men från kl. 17.30 bjuder vi på kaffe/te och tilltugg. Anmälan till föreläsningen är bindande. Fram till tre dagar innan föreläsningen kan du ännu avboka din plats kostnadsfritt.

Arr: Nykarleby Arbis                                                                

Avgift: 25 €

Plats: Stjärnhallen - Lilla Björnen

Boka din plats HÄR eller på tel. 050 4711060

Jerry Engstrom2   

 

Muut päivämäärät

Tapahtuma on luotu 24.01.2020 14:19, lähettäjä Heidi Kronqvist