Raatihuone ja Raatihuoneen galleria

Raatihuone on kulttuuritoimen oma talo Uudessakaarlepyyssä. Tiloissa sijaistsee Raatihuoneen galleria, paikallinen taidegalleria, jossa näyttelyt vaihtuvat kuukausittain, sekä Uudenkaarlepyyn paikallishistoriallinen arkisto. Arkistoa hoitaa Nykarlebynejdens släkt- och bygdeforskare r.f. (vapaasti käänneettynä Uudenkaarlepyyn suku- ja kotiseutututkijat) ja arkisto toimii Kulttuuri ja Vapaa-ajan alaisuudessa.  Raatihuone sijaitsee Pyhän Birgitan kirkon kupeessa osoitteessa Kirkkokatu 4.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään näyttelyn Raatihuoneen galleriassa ota yhteyttä Kulttuuri ja Vapaa-ajan toimistoon ja museoamanuenssiin, puh. 06-785 6481.

Vuodesta 2019 alkaen on säädökset näyttelynjärjestämistä varten muuttuneet. Kaikkien halukkaiden näyttelynasettajien tulee hakea näyttelymahdollisuutta. Lisätietoa hakumenettelystä löydät täältä. Linkki on ruotsiksi.

Raatihuoneessa sijaitsee Raatihuoneensali sekä pienempi kokoushuone, joita voi vuokrata sekä yhdistysten kokouksiin että yksityisiin juhliin. Lisätietoja Kulttuuri ja Vapaa-ajan toimistosta.

Ajankohtainen näyttely Raatihuoneengalleria

Ann-Sofie Eriksson: Kuvastuksia
avoinna elokuussa ti-pe klo 17-20, la-su klo 13-17. Avajaiset 5.8. kl.18
Vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa!

 

FB IMG 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trestaders 2A2

 

 

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa museoamanuenssi Laura Holm, puh. 06-785 6481 tai  laura.holm(at)nykarleby.fi