Tähtihalli

Tervetuloa Tähtihalliin – keskustan monitoimihalliin.

     ________________________________________________________________________________________________

Bakgrund bla

Aukioloajat

Ma–to klo 8.00–16.00, illat varausten mukaan
Pe klo 8.00–15.00, illat varausten mukaan 
La–su varausten mukaan        

Bakgrund bla

Ajankohtaista

Pukuhuone ja suihku ovat käytettävissä, mutta toivomme, että vaihdat vaatteet ja käyt suihkussa kotona, jos mahdollista. Pese kädet ennen kuin menet kuntosalille. Pidä etäisyyttä viranomaisten suositusten mukaisesti. Kuivaa aina kuntosalilaitteet ja välineet käytön jälkeen.

Älä treenaa, jos olet sairas.

     _______________________________________________________________________________________________

Tilat

Stora Bjorn

Iso Karhu

Urheiluhalli, 1 100 neliömetriä. Mahdollisuus 1 170 istumapaikkaan ml. lehteri (265), enintään 1 460 henkilöä yhteensä. Välineet sählyä, lentopalloa, futsalia, sulkapalloa ja tennistä varten, 60 metrin juoksurata ja heittonurkka. Mahdollisuus järjestää myös kongresseja, konsertteja ja konferensseja. 50 neliömetrin siirrettävä näyttämölattia.

Lilla Bjorn

Pikku Karhu

Urheiluhalli, 400 neliömetriä. Puulattia. 504 istumapaikkaa ja enintään 800 henkilöä. Välineet tanssia, koripalloa, sulkapalloa, lentopalloa ja sählyä varten (pelialue 12 x 26 metriä) sekä äänentoistolaitteisto ja induktiosilmukka. 7 x 10 metrin kokoinen näyttämö, jossa esirippu, valkokangas ja näyttämövalaistus.

Bellatrix

Bellatrix

170 neliömetrin peilisali enintään 200 henkilölle. Äänentoistolaitteisto, pingispöytä, spinningpyörät, käsipainot, kahvakuulat, levytangot, jumppapallot, steppilaudat ynnä muuta.

Kok

Keittiö ja kahvila

Uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja kylmiö. Kahvitarjoilu 350 henkilölle. Ruokatarjoilu 60 henkilölle.
Tilaa noin 60 henkilölle ja lisäksi 60 henkilölle Bellatrixissa (lisäpöytä ja tuoleja saatavilla). Juoma- ja välipala-automaatti, kahviautomaatti ja laajakuvatelevisio.

Phoenix

Kokoushuone Phoenix

Pöydän ympärillä tilaa 14 henkilölle. Videotykki varattavissa. Uusikaarlepyyläiset yhdistykset voivat varata tilan ilmaiseksi.

Gym Hercules

Gym Hercules

Täysin varusteltu 120 neliömetrin kuntosali. 25 erilaista kuntolaitetta sekä juoksumatto ja painonnostopenkkejä. Äänentoistolaitteisto.

Hallimestari
Thomas Wannäs
Thomas.Wannas@nykarleby.fi
Valvoja
Johnny Barrner
Johnny.Barrner@nykarleby.fi
Valvoja
Caroline Ståhl
Caroline.Stahl@nykarleby.fi
Karttakerrokset