Digistudio

Kaupunginkirjaston digitointistudio on tarkoitettu kirjaston asiakkaille. Digitointi tapahtuu omatoimisesti.

Ota yhteyttä kirjaston henkilökuntaan jos haluat varata ajan tai tietää enemmän studiostamme.

Kaupunginkirjaston digitointistudiossa voit siirtää VHS-kasetit, C-kasetit, LP-ja EP-levyt sekä tekstit, valokuvat, diakuvat ja negatiivit digitaaliseen muotoon. Aineistosi voit tallentaa CD -tai DVD -levylle tai muistitikulle. Aineiston väliaikainen tallentaminen työaseman kiintolevylle on sallittua. Digitointistudio on kirjaston toisessa kerroksessa.

Asiakas suorittaa digitoinnin omatoimisesti. Digitointistudion ilmoitustaululla on ohjeita digitointia varten. Ensimmäisen käynnin yhteydessä on mahdollista saada opastusta laitteiden käyttöön. Aika opastukseen on aina varattava etukäteen kirjaston lainaustiskiltä, puh. 06-7856104.

Tallentamista varten asiakkaan on otettava mukaan muistitikku tai omia CD -tai DVD -levyjä. 

Digitointistudio on käytettävissä pääkirjaston aukioloaikoina paitsi aukioloajan viimeisen puolen tunnin aikana. Digitointistudion voi varata 1-4 tunniksi kerrallaan. Viikon aikana saa käyttää studiota korkeintaan kaksi kertaa. Asiakkaalla saa olla enintään kaksi voimassa olevaa varausta. Varaus peruuntuu, jos varaaja ei saavu 10 minuutin kuluessa varausajan alkamisesta. Varauksen voi tehdä kirjastossa, sähköpostitse tai puhelimitse.