Dagbok för alla mina fans: Usla utsikter

23.9.2022

Dagbok för alla mina fans: Usla utsikter

Boken börjar med att Greg sitter på sitt rum och spelar. Hans Mamma kommer in och säger att ska gå ut och göra något annat än att sitta inne och spela. Så Greg är tvungen att gå ut och göra något annat. Han gick till poolen där många var under sommaren eftersom det var så varmt. Han hade inte någon att vara med eftersom hans bästa vän Rowley och Greg hade bråkat och nu var Rowley bara med sin Pappa och gjorde roliga saker med honom. Så nu måste Greg hitta på något annat att göra än att vara med Rowley. Senare i boken så hittar Gregs och Rowleys familj på ett sätt att försöka få Gregg och Rowley att bli vänner igen. Så Greg fick följa med Rowleys familj till en stuga där de skulle spendera en vecka. Greg förstod nästan direkt att det här var en plan för att försöka få han och Rowley att bli vänner igen.

Jag tyckte att boken var ganska bra jag tycker om böcker som då man läser så går det inte att sluta läsa och så tycker jag om hur boken ser ut den ser faktiskt ut som en dagbok. En annan grej är att man inte behöver läsa första boken i serien för att veta vad som händer man kan bara ta vilken bok som helst för att det är olika historier i varenda bok. Men jag har inte mycket dåligt att säga om boken kanske någon har en annan åsikt men i alla fall tycker jag om boken.

 

Jag rekommenderar den här boken till dem som vill ha lite mindre text när man läser och till dem som vill ha något roligt att läsa. Det är ganska mycket bilder i boken så man kan också se vad som händer om man kollar på dem.

 Gå till "Aktuellt på biblioteken"