Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt sijaitsevat keskustassa. Pedagogisen toiminnan suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana ovat lapsesi kiinnostuksen kohteet ja tarpeet. Haluamme luoda perustan laaja-alaiselle osaamiselle – kokonaisuuden, joka muodostuu arvoista, taidoista, valmiuksista sekä asenteista ja tahdosta. Leikki on tärkeää lapsen kehityksen ja oppimisen kannalta. Leikkiessä lapsi voi käyttää mielikuvitustaan ja luovuuttaan, kokeilla ideoitaan ja tutkia maailmaa.

Toimintamuotojamme ovat päiväkoti, perhepäivähoito sekä esikoululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta.

1. Hakemus
2. Päätös
3. Hoitoaikavaraukset
4. Muutokset
light blue background wallpaper 1366x768

Hakemus

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan sähköisesti Suomi.fi-palvelussa. Kirjaudu sisään ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Palvelussa näet kaikki perheenjäsenet sekä saatavilla olevat varhaiskasvatuksen palvelut. Valitse haluamasi palvelu ja täytä hakemus.

Onko sinulla jo paikka?
hae 

Oletko uusi asiakas?
hae 

 

light blue background wallpaper 1366x768

Päätös

Päätös varhaiskasvatuspaikasta sekä maksusta lähetetään sähköpostitse. Muista ilmoittaa oikea sähköpostiosoite. Kun olet saanut päätöksen, napsauta linkkiä ja tunnistaudu. Näin pääset kirjautumaan sisään omalle sivulle KidzNykarleby-palvelussa. Näet sivulla kaikki lastasi koskevat päätökset.

Uudenkaarlepyyn kaupunki järjestää aamu- ja iltapäivätoimintaa koululaisile.
Hakuaika on vuosittain tammikuussa. Hakemus on pakollinen.

Maksut

light blue background wallpaper 1366x768

Hoitoaikavaraukset

Kun varhaiskasvatuspaikka on myönnetty, voit ladata EdLevo-sovelluksen. Sovellukseen kirjaudutaan ja tunnistaudutaan Suomi.fi:n kautta pankkitunnuksilla. EdLevossa voit ilmoittaa perheen kaikkien lasten hoitoajat sekä nähdä käytetyt ajat. Jos hoitoaikatarve on jatkuvasti sama, voit vain kopioida ajat edelliseltä viikolta. Hoitoajat on aina ilmoitettava etukäteen.

edlevo-varaukseen

Info EdLevosta

Varhaiskasvatuksen maksut lasketaan ja veloitetaan varattujen tuntien/kuukausi mukaan.

HUOM! Myös varaamattomat, mutta käytetyt tunnit lisätään, kuten esimerkiksi aikaisemman tulon tai myöhäisemmän haun yhteydessä.

light blue background wallpaper 1366x768

Muutokset

Jos varhaiskasvatuksen tarve muuttuu, ilmoita muuttuneesta tarpeesta täyttämällä muutoslomake. Muutos on tehtävä 30 päivää ennen muutoksen voimaantuloa, ja se tehdään vähintään kolmeksi kuukaudeksi.

 

light blue background wallpaper 1366x768

Irtisanominen

Varhaiskasvatuspaikka irtisanotaan kirjallisesti KidzNykarleby-palvelussa. Irtisanomisaika on vähintään yksi kuukausi, ja laskutus jatkuu täysimääräisenä seuraavan kuukauden loppuun.

KidzNykarleby 

Muutos:
Muutamme hoitoajaksi:
Varhaiskasvatuksen sihteeri
Tiina Vesterlund
Tiina.Vesterlund@nykarleby.fi
Avgifter och avgiftsbeslut
Varhaiskasvatusohjaaja
Ann-Charlott Enlund
Ann-Charlott.Enlund@nykarleby.fi
Hakemukset, aamu- ja iltapäivätoiminta, perhepäivähoito, ajanvaraukset
Varhaiskasvatusjohtaja
Helena Nukala-Kronlund
Helena.Nukala-Kronlund@nykarleby.fi